Çamyuma’ya çocuk oyun grupları yerleştirildi

• 14 Kasım 2022
Kemer Belediyesi, Çamyuva Mahallesi’nde halkın kullanımına kazandırdığı yeşil alana çocuk oyun grupları ve spor aletleri yerleştirdi.

Kemer Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, daha önce ihale ettiği ve kısa sürede halkın kullanımına kazandırdığı 9 bin 900 metrekarelik yeşil alana çocuk oyun grupları ile spor aletleri yerleştirdi. Kemer Belediyesi’nin dere kenarında yaptığı hizmetle çocuklar güvenle oyun oynayabilme ve vatandaşlar da rahatlıkla yürüyüş yapıp spor yapabilme imkanı elde etti. Kemer halkına en iyi şekilde hizmet etmeye devam ettiklerini ifade eden Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, “Yapılan projede toplam 9 bin 900 metrekare yeşil alan yer alıyor. Refüjden dere tarafına doğru 2,5 metre genişliğinde bin 140 metre uzunluğunda 2 bin 850 metrekare alanlık bisiklet, 2 metre genişliğinde bin 140 metre uzunluğunda 2 bin 280 metrekarelik koşu ve 3 metre genişliğinde 4 bin 100 metrekarelik yürüyüş yolu yaptık,” dedi.