Ceyhan Belediyesi’nde Ulu Önder unutulmadı

• 14 Kasım 2022
Ceyhan Belediyesi, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikal edişinin 84. yıldönümünde anlamlı bir etkinliğe imza attı.

Ceyhan Belediyesi Kadın Eli Birimi Korosu’nun düzenlediği “Atatürk’ün Sevdiği Türküler” konseri büyük ilgi gördü. Atatürk’ün sevdiği türküleri, şarkıları Ceyhanlı hemşerileriyle birlikte dinlemenin keyfini, huzurunu ve kıvancını yaşadıklarını belirten Başkan Hülya Erdem, “Ülkemizin birbirinden değerli sanatçılarının kültür-sanat dünyasına kazandırdığı ve bugün dahi dillerden düşmeyen ‘İzmir’in Kavakları’, ‘Mani Oluyor’, ‘Çile Bülbülüm’, ‘Vardar Ovası’ ve daha nice şarkılara, türkülere eşlik ederek huzur bulan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü sevgi ve saygıyla anıyor, anısı önünde saygıyla eğiliyorum. Etkinlikte emeği geçen arkadaşlarımı kutluyorum. Atatürk’ü gönüllerden kimse silemeyecek,” dedi.