Çiğli’de Atatürk unutulmadı

• 14 Kasım 2022
Çiğli Belediyesi Gençlik Tiyatrosu, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 84. yıldönümünde tiyatro oyunuyla andı.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün organize ettiği “Gençler Atatürk'ü Anlatıyor” adlı tiyatro oyunu, Çiğli Belediyesi Gençlik Tiyatrosu tarafından sahnelendi. Çiğli Belediyesi Fakir Baykurt Salonu’ndaki anma etkinliği halka açık gerçekleştirildi. Başkan Utku Gümrükçü, “Kurucu liderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk, gençlere önem ve değer verirdi. Bunu her sözüyle ve icraatıyla gösterirdi. Biz de gençlerle beraber Atatürk’ün fikirleri ışığında ve gösterdiği çağdaş uygarlık yolunda yürümeye devam ediyoruz,” dedi.