Hatay Büyükşehir güvenlik çalışmalarına devam ediyor

• 14 Kasım 2022
Hatay Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların can ve mal güvenliğini korumaya yönelik çalışmalarına devam ediyor.

Hatay Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, kent genelindeki Emniyet Müdürlüğü hizmet binalarında yangın ve deprem tatbikatı gerçekleştirdi. İtfaiye ekipleri, binalarda meydana gelebilecek yangınlara nasıl müdahale edileceğini uygulamalı olarak gösterdi. Tatbikattan önce polis memurlarına çıkan yangınların sebeplerini ve neler yapmaları gerektiğini aktaran itfaiye ekipleri, “Her yangın farklı sebeplerden çıkar, bu nedenle yangının niteliğine göre farklı şekillerde müdahale edebiliriz. Öncelikle yangının olduğu alanda bulunan herkesin can güvenliğini sağlamanız gerekmektedir. Daha sonra, yangını kontrol altına alabilirsiniz,” diyerek, emniyet mensuplarına yangına müdahale etmenin püf noktalarını aktardı.