İşverenler ve işçiler bir arada

• 14 Kasım 2022
İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin kurduğu Bölgesel İstihdam Ofisleri, özel sektördeki işverenlerle iş arayanları bir araya getirdi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin, iş arayanlarla işverenleri buluşturmak için 2020 yılında açtığı Bölgesel İstihdam Ofisleri, 15 merkezi ve 2 gezici ofisiyle İstanbullulara hizmet veriyor. Bölgesel İstihdam Ofisleri, iş arayanların hedefledikleri işe kavuşmasına, işverenlerin de nitelikli çalışan bulmasına aracılık ediyor. Kayıtlarında 12.000’e yakın işveren firma bulunan Bölgesel İstihdam Ofisleri’ne bugüne kadar yaklaşık 507.000 kişi başvurdu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin çok yönlü istihdam politikası sayesinde 75.000 kişi özel sektörde iş hayatına katıldı.