“Kadıköy Yaşatır” projesine ödül

• 14 Kasım 2022
Kadıköy Belediyesi, “Kadıköy Yaşatır” projesi, İçerik Odaklı Medya Kullanımı Ödülü’nü aldı.

Reklam ve pazarlama endüstrisinde etkili yaratıcılığın pazarlama çalışmalarındaki rolünü vurgulamak, yaratıcı çalışmalara katkıda bulunan ekipleri ödüllendirmek amacıyla bu yıl 17. kez düzenlenen Felis Ödülleri’nin kazananları belli oldu. Kadıköy Belediyesi ve dijital içerik üreticisi Mossby’nin kadına yönelik şiddete dikkat çekmek amacıyla geçtiğimiz yıl “Kadıköy Yaşatır” sloganıyla hayata geçirdiği proje Medya Felis kategorisinde İçerik Odaklı Medya Kullanımı Ödülü’ne layık görüldü.  Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı, “Bugün 10 Kasım, bu ödülü Atatürk’ün yolunda yürüyen Kadıköy’e verilen bir ödül olarak alıyorum,” dedi.  “Kadıköy Yaşatır” projesi, Açıkhava Reklamcılar Vakfı tarafından verilen Awards Sosyal Sorumluluk ve Jüri Özel Ödülü’nün de sahibi.