Karşıyaka Belediyesi yeni tohum merkezlerine kavuştu

• 14 Kasım 2022
Karşıyaka Belediyesi, Karşıyaka Tohum Bohçası Şehit Muhittin ve Ayşe Dudu Sağıroğlu Atalık Tohum Merkezi’ni hizmete açtı.

Sağlıklı bir toplum için atalık tohumları gelenekten geleceğe taşıyacak olan Karşıyaka Tohum Bohçası Şehit Muhittin ve Ayşe Dudu Sağıroğlu Atalık Tohum Merkezi hizmete açıldı. Emekli polis Ayşe Dudu Sağıroğlu, arkadaşlarının desteğiyle çoğalttığı 1.300 çeşit atalık tohumu binlerce insana ulaştırmayı amaçlıyor. Ayşe Dudu Sağıroğlu, “Altı yıldır bir grup arkadaşımla birlikte gönüllü olarak atalık tohumları çoğaltıyor, Türkiye’nin dört bir yanındaki insanlara ulaştırmaya çalışıyorum. Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay’ın tohum merkezi açmak istediğini söylediler, bu proje için bana teklifte bulundular. Birlikte bu merkezi açtık,” dedi.