Marmaris Ata’sını andı

• 14 Kasım 2022
Marmaris Belediyesi, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü 84. ölüm yıldönümünde hem karada hem de denizde andı.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, ebedi başkomutan Mustafa Kemal Atatürk, sonsuzluğa uğurlanışının 84. yıldönümünde Marmaris Atatürk Meydanı’nda düzenlenen törenle anıldı. Törene, Marmaris Kaymakamı Ertuğ Şevket Aksoy, Garnizon Komutanı Tuğamiral İbrahim Kurtuluş Sevinç, Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay ve Cumhuriyet Başsavcısı Turgay Karabulut, askerî erkân, gaziler, siyasi parti temsilcileri, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri, oda başkanları, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Marmaris’te devam eden TYF 2022 Optimist Türkiye Şampiyonası’na katılan optimistler de Atatürk heykeli önünde toplanarak görsel şölen oluşturdu. Atatürk, mavi sularda da anıldı. Marmaris Belediyesi’nin desteğiyle Atatürkçü Düşünce Derneği Marmaris Şubesi’nin bu yıl 7. kez düzenlediği yüzme etkinliğinde profesyonel ve amatör yüzücüler “Ata’ya Saygı Yürüyüşü” gerçekleştirdi.