Mezitli Belediyesi’nde Ulu Önder unutulmadı

• 14 Kasım 2022
Mezitli Belediyesi, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü andı.

Anma programı, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ın bisiklet tutkunlarıyla birlikte pedal çevirmesiyle başladı. Mezitli Kent Konseyi Bisiklet Çalışma Grubu, Mersin Bisikletli Gezginler Derneği, Mersin Bisikletli Kadınlar, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları, belediye çalışanlarının belediye hizmet binasından başlayan bisiklet sürme etkinliğine vatandaşlar sevgi gösterisinde bulundu. Atatürk sevdalıları, saat 09:05’i gösterdiğinde Mezitli Belediyesi’nin eski hizmet binası önünde buluştu. Atatürk anıtı önünde gerçekleştirilen anmaya Başkan Neşet Tarhan’ın yanı sıra Mezitli Belediyesi’nin eski başkanı Nuri Hocaoğlu, siyasi partilerin ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları, belediye çalışanları ve vatandaşlar katıldı.