Tekirdağ “Yerel Kalkınma” alanında öncü

• 14 Kasım 2022
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Arıcılığı Geliştirme ve Polinasyon Projesi’yle “Yerel Kalkınma” alanında birincilik ödülü aldı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Marmara Belediyeler Birliği tarafından düzenlenen Altın Karınca Ödülleri’nde, Arıcılığı Geliştirme ve Polinasyon Projesi’yle “Yerel Kalkınma” alanında ödüle layık görüldü. Başkan Kadir Albayrak, “Tarım ve hayvancılık, Tekirdağ’ın en önemli potansiyellerinden biri. Tekirdağ’ın bu önemli potansiyeli için birçok başarılı projeyi ve yatırımı hayata geçirdik. Projelerimizle çiftçilerin ve üreticilerin daha iyi şartlarda çalışmasını, doğaya saygıyı ve sürdürülebilirliği hedefledik. Marmara Belediyeler Birliği tarafından ‘Yerel Kalkınma’ alanında Altın Karınca Ödülü’ne layık görülmekten dolayı son derece gururluyuz. Projede emeği geçen çalışma arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Tekirdağ ve vatandaşlar için çalışmaya devam edeceğiz,” dedi.