“Tonoz Düşünce Atölyesi Eskişehir” sona erdi

• 14 Kasım 2022
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ve Güzel İşler Derneği işbirliğinde düzenlenen “Tonoz Düşünce Atölyesi Eskişehir” sona erdi.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ve Güzel İşler Derneği işbirliğiyle düzenlenen “Tonoz Düşünce Atölyesi Eskişehir”, “Şehir Düşündürür, Şehir Dönüştürür” sloganıyla gerçekleştirildi. 15-35 yaş grubu için dört farklı mekânda düzenlenen ve 12 atölyeyi kapsayan Tonoz Düşünce Atölyesi Eskişehir, alanında uzman isimleri gençlerle bir araya getirdi. Gençleri düşünmeye ve dönüşmeye davet eden atölyeler, 3-6 Kasım tarihleri arasında sosyoloji, felsefe, sivil toplum, sosyal girişim, iletişim, mimarlık, kültür ve sanat başlıklarında düzenlendi. Atölyeleri tamamlayan gençlerin sertifikaları, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen tarafından verildi.