150 Günde 150 Eser projesi başladı

• 21 Kasım 2022
İstanbul Büyükşehir Belediyesi, “150 Günde 150 Eser” projesi kapsamında eski cezaevi arazisine yaşam merkezleri inşa etti.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Bayrampaşa’daki İsmet Paşa Yaşam Merkezi’ni, Muratpaşa Kapalı Yüzme Havuzu’nu ve yeraltı otoparkını hizmete sundu. Açılış törenine, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner katıldı. Başkan İmamoğlu, İstiklal Caddesi’nde 13 Kasım’da yaşanan terör saldırısında hayatını kaybeden altı vatandaşı andı. Başkan Ekrem İmamoğlu, “Bugüne kadar gösterdiği işbirliği, dayanışma ve çalışma kültürü nedeniyle Sayın Atila Aydıner’e yürekten teşekkür ediyorum. Vatandaşların sorunlarını çözüme ulaştırmak, birlikte hareket etmek için her yolu deneyeceğiz,” dedi.