Akhisar’ın çocuklarına ücretsiz süt hizmeti

• 21 Kasım 2022
Akhisar Belediyesi, ilçede yaşayan 1-5 yaş arasındaki çocuklara her ay ücretsiz süt dağıtıyor.

Akhisar Belediyesi, “Süt Kuzusu” projesi kapsamında 1-5 yaş arasındaki çocuklara ücretsiz süt ulaştırıyor. Başkan Besim Dutlulu, Akhisarlı çocuklara üç yılda toplam 500.000 litre ücretsiz süt dağıtıldığını belirtti. Başkan Dutlulu, “Akhisar’daki çocuklar sağlıklı süt içsin, her çocuk süte ulaşabilsin diye başlattığımız ‘Süt Kuzusu’ projemiz sayesinde üretici süt kooperatiflerinden edindiğimiz sağlıklı sütü çocuklara ulaştırıyoruz. Bu sayede hem süt üreten kooperatifleri destekliyor hem de çocukları sağlıklı sütle buluşturuyoruz. İlçemiz için çalışmaya devam edeceğiz,” dedi.