Ankara Büyükşehir’den engelli vatandaşlara ekonomik destek

• 21 Kasım 2022
Ankara Büyükşehir Belediyesi, engelli vatandaşlara ekonomik açıdan destek olmak amacıyla 100 adet simit camekânı dağıtacak.

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin “insan odaklı” belediyecilik anlayışı doğrultusunda engelli vatandaşlara çekilişle simit camekânı dağıtılacak. “Engelsiz Başkent” anlayışıyla hareket eden Ankara Büyükşehir Belediyesi, engelli vatandaşları hem sosyal hayata dahil etmeyi hem de ekonomik açıdan desteklemeyi amaçlıyor. Şartları uygun bulunan engelli vatandaşlara 100 adet simit satış yeri ve camekânı tahsis edilecek. Engelli vatandaşlar, istenen evraklarla birlikte 14 Kasım-2 Aralık 2022 tarihleri arasında Gençlik Parkı’ndaki Zabıta Karakolu’na 09:00-16:00 saatleri arasında başvuruda bulunabilecek.