Antalya’da ürün fotoğrafçılığı eğitimi düzenlendi

• 21 Kasım 2022
Antalya Büyükşehir Belediyesi, “Ürün Fotoğrafçılığı” eğitimi düzenledi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in yerelden kalkınma projeleriyle Antalya’da kooperatifçilik son yıllarda ivme kazandı. El emeği ürünlerin satılması için üreticilere her konuda destek veren Antalya Büyükşehir Belediyesi, kadınların el emeği ürünlerinin internet üzerinden satışını kolaylaştırmak amacıyla “Ürün Fotoğrafçılığı” eğitimi düzenledi. Eğitimde, Antalya Büyükşehir Belediyesi Fotoğraf ve Grafik Teknisyeni Sefa Seyitoğlu, ürün fotoğrafçılığını anlattı. Sefa Seyitoğlu, “Akıllı telefon, tripod, telefon tutucu, gün ışığı, led aydınlatmalar, beyaz fotoblok, bilgisayar ve ücretsiz fotoğraf uygulamaları işinizi kolaylaştırır. Bu yöntemleri kullanarak, en az maliyetle ürün fotoğrafı çekebiliriz,” dedi.