Atakum Belediyesi’nden kırsal mahallede yaşayanlara etkinlik

• 21 Kasım 2022
Atakum Belediyesi, kırsal mahallelerde yaşayan vatandaşlara yönelik etkinlik programı düzenledi.

Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci’nin öncülüğünde birçok önemli projenin hayata geçirildiği Atakum’da, kırsal mahallelerde yaşayan vatandaşlara yönelik etkinlik programı düzenlendi. Program kapsamında iklim değişikliğinden tarıma kadar birçok alanda bilgi verilecek. Programın ilki, Kayagüney Mahallesi’nde gerçekleştirildi. Atakum Kırsal Hizmetler Müdürlüğü’nde görev yapan Ziraat Yüksek Mühendisi Eylem Oktay Aktaş, projenin amacı ve belediyenin yürüttüğü kırsal kalkınma çalışmaları hakkında bilgi verdi. Atakum Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü’nde görev yapan Ziraat Mühendisi Nilgün Erdem, atalık tohumlar hakkında bilgi paylaştı. Veteriner Hekim Ali Kılıç, hayvancılık konusunda açıklamalarda bulundu. Veteriner Hekim Kılıç, Atakum Belediyesi ve Samsun Karadeniz Rotary Kulübü işbirliğiyle hayata geçirilen “Jersey Projesi” hakkında vatandaşların sorularını cevapladı.