Başkan Sandal esnaf ziyaretlerini sürdürüyor

• 21 Kasım 2022
Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, Fuat Edip Baksı Mahallesi’nde esnaf ve vatandaşlarla buluştu.

Fuat Edip Baksı Mahallesi’ndeki buluşmaya, Başkan Serdar Sandal’ın yanı sıra CHP İlçe Başkanı Didem Gültekin, ilçe yöneticileri, mahalle muhtarı Nejdat Süvarioğlu ve belediye bürokratları katıldı. Mahallenin eksiklerini not alan Başkan Serdar Sandal, eksiklerin giderilmesi için bürokratlarına talimat verdi. Revizyon imar planları tamamlanan mahalledeki kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında vatandaşları bilgilendiren Başkan Sandal, Türkiye’ye örnek olacak kentsel dönüşüm çalışmasını yakın zamanda hayata geçireceklerinin müjdesini verdi. Başkan Serdar Sandal, “Elimizi değil, gövdemizi taşın altına koyduk. Türkiye’ye örnek olacak bir kentsel dönüşüm gerçekleştireceğiz,” dedi.