Büyükçekmece Belediyesi, çocuklara kitap sevgisi aşılıyor

• 21 Kasım 2022

Büyükçekmece Belediyesi, Dünya Çocuk Kitapları Haftası kapsamında düzenlediği etkinliklerle çocukları kitaplarla bir araya getiriyor. İlçenin her bölgesinde düzenlenen “Çocuk ve Kitap” adlı etkinliklere çocukların ve ailelerin katılımı yoğun oldu. Çocuklara kitapların önemi ve kütüphaneler hakkında bilgi verildi. Çocuklar, boyama yaparak, dans ederek, oyunlar oynayarak keyifli vakit geçirdi. Etkinliğe katılan çocuklara Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün adına kitap hediye edildi.