Çerkezköy Bağlık viyadüğünün yapımına başlandı

• 21 Kasım 2022
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Çerkezköy Bağlık viyadüğünün yapımına başladı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, “Tekirdağ İli Genelinde Muhtelif Yol Kavşak Projeleri Hazırlanması” projesi kapsamında Çerkezköy Bağlık viyadüğünün yapımına başladı. Viyadük, 567 No’lu Çerkezköy-Kapaklı Devlet Yolu’nun ve Pınarça Deresi’nin üzerinden geçecek, Bağlık Mahallesi’ndeki Tevfik Fikret Caddesi’ni Mimar Sinan Caddesi’ne bağlayacak. Viyadüğün her biri, 29 metre uzunluğunda toplam 9 açıklıktan oluşuyor. Kazıklı temel sistemiyle yapılacak viyadüğün uzunluğu 275 metre olacak. Temel atma töreninde konuşan Genel Sekreter Yardımcısı ve Fen İşleri Dairesi Başkanı Metin Pakdil, viyadüğün yapım süreciyle ilgili bilgi paylaştı.