Ceyhan Belediyesi’nden İmamoğlu’na evsahipliği

• 21 Kasım 2022
Ceyhan Belediyesi, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu ağırladı.

Ceyhan Belediyesi önünde toplanan binlerce Ceyhanlı, Ekrem İmamoğlu, Hülya Erdem, Zeydan Karalar ve Mehmet Çelebi’ye sevgi gösterisinde bulundu. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve CHP Adana İl Başkanı Mehmet Çelebi’yi ağırlayan Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, vatandaşlar için sosyal belediyeciliğin en iyi örneklerini sunma gayretinde olduklarını vurguladı. Başkan Hülya Erdem, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ceyhan halkıyla kucaklaşan Ekrem İmamoğlu, Türkiye’nin yarınlara umutla bakması gerektiğini belirtti.