CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’ndan Birlik Apartmanı sakinlerine ziyaret

• 21 Kasım 2022
Avcılar Belediyesi tarafından başlatılan “Avcılar Modeli” projesiyle yenilenen Birlik Apartmanı sakinlerini, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ziyaret etti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli tarafından başlatılan, Türkiye’ye örnek olan “Avcılar Modeli” çalışmalarını yerinde inceledi, Ambarlı Mahallesi, Boyacı Sokağı’nda “Avcılar Modeli” kapsamında yenilenen Birlik Apartmanı sakinlerini ziyaret etti. Kemal Kılıçdaroğlu, Birlik Apartmanı sakinleriyle sohbet etti. Kemal Kılıçdaroğlu’na, İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli ve Avcılar Belediyesi’nin meclis üyeleri eşlik etti. Başkan Turan Hançerli, “Kentsel Dönüşümde Avcılar Modeli” projesinden 1.759 bina yararlandı. İki yılda 20.000 konutu yeniledik,” dedi.