Çiğli Belediyesi’nin spor kursları devam ediyor

• 21 Kasım 2022

Tesisleşme, altyapı planlaması ve gelecek yatırımlarıyla kısa sürede önemli sportif başarılara imza atan Çiğli Belediyesi, spora ve sporcuya ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Alanında uzman eğitmenler eşliğinde verilen kurslarda, atletizm, basketbol, badminton, bilardo, bisiklet, çocuk zumba, futbol, fitness, hareket, jimnastik, masa tenisi, taekwondo, pilates, pt. taekwondo, kick boks, reformer, satranç, tenis, yüzme, voleybol, zumba, engelliler için hareket ve amatör balıkçılık branşlarında, farklı yaş gruplarından 4.007 kursiyere temel eğitim veriliyor. Başkan Utku Gümrükçü, “Sporun yalnızca futbol ve basketboldan ibaret olmadığı bilinciyle öncelikle sporcuların yeteneklerini tespit ediyoruz. Kurslarımıza gösterilen ilgi ve elde ettiğimiz başarılar, doğru yolda ilerlediğimizi gösteriyor,” dedi.