Çorlu Belediyesi hayvanlara yönelik çalışmalarını sürdürüyor

• 21 Kasım 2022
Çorlu Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi, sokaklardaki sahipsiz hayvanların yanında olmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Çorlu Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi’nde, binlerce sahipsiz hayvanın tedavisi ve bakımı yapılıyor. Çeşitli nedenlerle yaralanan ya da hastalanan 73 sahipsiz hayvana geçtiğimiz ay cerrahi müdahale yapıldı. Çorlu Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi’nde, kısırlaştırma ve aşılama işlemleri de sürüyor. İç-dış parazit ve kuduz aşısı yapılan 101 sokak hayvanının bakımı tamamlandı. Hayvansever vatandaşların desteğiyle bakımevine getirilen sokak hayvanları, rutin sağlık kontrollerinin ardından “Yeni Bir Başlangıç” projesi kapsamında sahiplendiriliyor.