Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nden turistlik başarı

• 21 Kasım 2022
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin “şehir turizmi” hedefiyle hayata geçirdiği müzeler, tematik parklar ve turistik tesisler ilgi görüyor.

Yerli ve yabancı turistlerin akınına uğrayan Eskişehir, şehir turizmiyle dikkat çekmeye devam ediyor. Eskişehir, yerel yönetimlerin de ilgisini çekiyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi Turizm Şube Müdürlüğü görevlileri, kentteki şehircilik projelerini incelemek, turistik merkezlerde ve tematik parklarda teknik gezi yapmak için Eskişehir’e geldi. Ankara heyeti, örnek çalışmalarından dolayı Başkan Yılmaz Büyükerşen’i kutladı, misafirperverliği nedeniyle kendisine teşekkür etti.