Hatay Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde toplu taşıma rehabilitasyon çalışmalarını sürdürüyor

• 21 Kasım 2022

Hatay Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların güvenli, modern ve konforlu araçlarla toplu taşıma hizmetinden yararlanması için İskenderun ilçe merkezinde toplu taşımada dönüşüm başlattı. Hatay Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı yetkililerin yaptığı çalışma kapsamında 65 yaş üstü vatandaşlar, gaziler ve şehit yakınları toplu taşımadan ücretsiz yararlanabilecek. Vatandaşlar, İskenderun merkezde faaliyet gösteren ve ön camlarında kırmızı etiket olan toplu taşıma araçlarından Hatay Kart, banka kartı veya temassız kredi kartlarıyla yararlanabilecek.