Honaz yeni bakımevinin temellerini attı

• 21 Kasım 2022
Honaz Belediyesi, Kocabaş Hacı Feriştah-Hacı Mehmet Ali Sorkun Gündüz Çocuk Bakımevi’nin temelini attı.

Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek’in önemli projelerinden biri olan ve hayırsever aile Hacı Feriştah-Hacı Mehmet Ali Sorkun’un adı verilen gündüz çocuk bakımevinin temeli atıldı. Temel atma törenine, CHP Denizli İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, CHP Honaz İlçe Başkanı Mustafa Çelik, İYİ Parti Honaz İlçe Başkanı Osman Çaybaşı, meclis üyeleri, muhtarlar, hayırsever ailenin yakınları, basın mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Başkan Yüksel Kepenek, “Sosyal belediyecilik anlayışını Honaz’a göstermek için ekibimle birlikte yoğun çalışıyoruz. Eğitim konusunu hep en önde tuttuk. Eğitim kurumlarına her konuda destek olduk,” dedi.