Kemer Belediyesi, atık ilaçları topluyor

• 21 Kasım 2022

Çevre konusunda farkındalık oluşturmaya devam eden Kemer Belediyesi, tarihi geçen veya çeşitli nedenlerle kullanılamayacak durumda olan ilaçlara yönelik titiz bir çalışma yürütüyor. İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü, Kemer’deki Aile Sağlık Merkezleri’ne yerleştirilen atık ilaç kutularıyla tarihi geçn ilaçları topluyor, çevreye zarar vermeyecek şekilde bertaraf ediyor. Başkan Necati Topaloğlu, tarihi geçen veya kullanılmayan ilaçların çöpe değil, atık ilaç kutularına atılmasıyla çevre kirliliğinin önüne geçilebileceğini belirtti.