“Yalnız Değilsin” projesi, kadınlara destek oluyor

• 21 Kasım 2022
Finike Belediyesi’nin “Yalnız Değilsin” projesi, kadınlara destek oluyor.

Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi tarafından hayata geçirilen “Yalnız Değilsin” projesi kapsamında giyimden ev eşyasına, gıdadan yakacağa, temel sağlık hizmetlerinden kişisel bakıma kadar birçok alanda hizmet veriliyor. Proje dahilinde faaliyet gösteren Kadınlar Kulübü, Finikeli kadınların, ev ekonomisine katkı sağlaması amacıyla kuruldu. Finikeli kadınlar, Kadınlar Kulübü bünyesinde gönüllü hocalar tarafından verilen ücretsiz kurslar ve atölye çalışmalarıyla hem meslek sahibi olabiliyor hem de el emeği ürünlerini satabiliyor. Vatandaşların Kadınlar Kulübü’ne getirdiği ürünlerin satışı Finike Belediyesi tarafından yapılıyor, satışı yapılan ürünlerin ücreti tutanak eşliğinde ürün sahibine teslim ediliyor. Proje doğrultusunda Kadın Dayanışma Platformu, LÖSEV ve Talasemi Derneği’ne katkı sağlayacak bağış kampanyaları da düzenleniyor.