Yüzde 100 Kadın Emeği Tarımsal Ürün Fabrikası’nı hizmete açtı.

• 21 Kasım 2022
Efeler Belediyesi, kadın emekçilerin çalışacağı, yerel ürünlerin işleneceği %100 Kadın Emeği Tarımsal Ürün Fabrikası’nı hizmete açtı.

Tepecik Mahallesi’nde 1.200 metrekarelik alana kurulan çok amaçlı gıda üretim fabrikasının açılışına Efeler halkı yoğun ilgi gösterdi.  Fabrikada 200 kadın işçi çalışacak. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, %100 Kadın Emeği Tarımsal Ürün Fabrikası’nın açılışı nedeniyle Başkan Mehmet Fatih Atay’a tebrik mesajı gönderdi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu mesajında, “Efeler Belediyesi tarafından tamamlanan %100 Kadın Emeği Tarımsal Ürün Fabrikası’nın açılış törenine nazik davetinizden dolayı teşekkür ederim. Gerçekleştirdiği projelerle kadınlara olanaklar sunan Sayın Mehmet Fatih Atay’ı yürekten kutluyor, açılışa katılan misafirlere de selamlarımı iletiyorum,” dedi.