Adana Büyükşehir’den modern belediyecilik örneği

• 28 Kasım 2022
Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi, mobil uygulamasını geliştirdi.

Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi, yeni bir hizmeti daha hayata geçirdi. Vatandaşların, işlemlerini daha hızlı gerçekleştirmesine imkân tanıyacak bir mobil uygulama geliştirildi. “Adana ASKİ” mobil uygulaması sayesinde tahsilat, abonelik ve arıza bildirim işlemleri daha hızlı gerçekleştirilebiliyor. Uygulama, akıllı telefonlar üzerinden ücretsiz indirilebiliyor. Uygulamayı telefonlarına indiren vatandaşlar, T.C. kimlik numarası ve kişisel bilgileriyle üyelik oluşturarak, ASKİ hizmet binalarına gitmeden birçok işlemi hızlı ve kolay yapabilecek.