Antalya Büyükşehir Belediyesi’nden anlamlı çalıştay

• 28 Kasım 2022
Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele ve Acil Yardım Hattı Çalıştayı’na ev sahipliği yaptı.

Türkiye Kadın Federasyonu Dernekleri işbirliğiyle düzenlenen ve iki gün süren 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele ve Acil Yardım Hattı Çalıştayı sona erdi. Çalıştayın kapanış bildirgesinde, toplumsal cinsiyet eşitliği yaklaşımının yerelde kurumsallaştırılmasına vurgu yapıldı. İki gün boyunca yerel yönetimlerin kadın politikaları, kadın istihdamı, kadın-erkek eşitliği ve kadına yönelik şiddet konularında planlanan projelerin ve önerilerin konuşulduğu çalıştay, kadınların yaşam koşullarının iyileştirilmesi için atılacak adımların belirlenmesi ve işbirliği kararıyla tamamlandı.