Başkan Çalkaya’dan öğretmenlere hediye

• 28 Kasım 2022
Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya, ilçede görev yapan öğretmenlere hediye verdi.

24 Kasım Öğretmenler Günü, Balçova’da farklı etkinliklerle kutlandı. Balçova Belediyesi ekipleri, ilçede görev yapan öğretmenlere çiçek ve hediye takdim etti. Balçova Eğitimciler Derneği’nde düzenlenen yemekli eğlencede emekli öğretmenlerle buluşan Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya, “Eğitim için tüm imkânlarını seferber eden bir belediye olmaktan gurur duyuyoruz. Siz olmadan eğitim olmaz. Siz, Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde yetiştirdiğiniz öğrencilerle cumhuriyetin ilelebet yaşamasının garantisi oldunuz. Hepinize teşekkür ediyorum,” dedi.