Başkan Gümrükçü’den hizmet sağlayıcılarına ziyaret

• 28 Kasım 2022
Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, altyapı ve üstyapı hizmeti sağlayan kurumları ziyaret ediyor.

Kurum ziyaretlerini sürdüren Başkan Utku Gümrükçü, İZSU Genel Müdürü Ali Hıdır Köseoğlu, Gediz Elektrik Dağıtım İzmir Metropol Bölge Müdürü Ali Arcan, İzmirGaz Genel Müdürü Ahmet Yetik, Türk Telekom Bölge Müdürü Semih Elibol ve DSİ Bölge Müdürü Birol Çınar ile görüştü. İlçe genelinde devam eden altyapı ve üstyapı çalışmalarının son durumuyla ilgili bilgi alan Başkan Gümrükçü, sert geçmesi beklenen kış aylarında vatandaşların su, elektrik, internet ve doğalgaz gibi temel ihtiyaçlarıyla ilgili sıkıntı yaşamaması için işi sıkı tutuyor. Başkan Utku Gümrükçü, “Göreve geldiğimiz günden bu yana ilçemizin birçok noktasında altyapı sorununu çözdük. Gelecek yıl ilçemizin altyapı sorununu kalıcı olarak çözüme kavuşturacağız,” dedi.