Başkan Taylan Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele ve Aile İçi Şiddet Acil Yardım Hattı Çalıştayı’na katıldı

• 28 Kasım 2022
Dazkırı Belediye Başkanı İsmail Taylan, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü kapsamında Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele ve Aile İçi Şiddet Acil Yardım Hattı Çalıştayı’na katıldı.

Dazkırı Belediye Başkanı İsmail Taylan, Türkiye Kadın Dernekleri Federasyonu tarafından Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele ve Aile İçi Şiddet Acil Yardım Hattı Çalıştayı’na katıldı, ortak hizmet protokolünü imzaladı. Başkan İsmail Taylan, “Bu güzel çalıştayı düzenleyen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Muhittin Böcek’e, Türkiye Kadın Dernekleri Federasyonu Başkanı Sayın Canan Güllü’ye ve emeği geçen herkese teşekkür ediyor, temel hak ve özgürlüklerde kadın-erkek ayrımının olmadığı adil bir yaşam diliyorum,” dedi.