Bayraklı Belediyesi’nden bilgilendirme

• 28 Kasım 2022
Bayraklı Belediyesi, Ağız ve Diş Sağlığı Haftası nedeniyle okullarda bilgilendirme eğitimleri düzenledi.

Çocukların küçük yaştan itibaren diş fırçalama alışkanlığı kazanması, ağız ve diş sağlığına önem vermesi için çalışmalar yapan Bayraklı Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü’ne bağlı diş hekimleri, okullarda bilgilendirme eğitimleri düzenledi. Ağız ve Diş Sağlığı Haftası kapsamında öğrencilerle bilgilendirme toplantılarında bir araya gelen diş hekimleri, okulların yeniden açılmasıyla birlikte çocuklara diş sağlığının önemini anlattı. Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, “Ağız ve diş sağlığı konusunda çocukların erken yaşta alışkanlık kazanması çok önemli. Bu konuda biz de üzerimize düşen ne varsa yapmaya devam edeceğiz,” dedi.