Burdur Belediyesi’nden 24 Kasım yemeği

• 28 Kasım 2022
Burdur Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde yemek düzenledi

Cumhuriyet Yaşam Merkezi’nde düzenlenen yemeğe, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, eşi Hülya Ercengiz, 58. Komando Eğitim Alay Komutanı P. Komd. Alb. Yavuz Çankaya, Jandarma Komutanı J. Alb. Mustafa Güder, önceki dönem Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya, CHP İl Başkanı İzzet Akbulut, CHP Merkez İlçe Başkanı Ayla Büğdüz, CHP Kadın Kolları Başkanı Ziynet Gezer, meclis üyeleri ve emekli öğretmenler katıldı. Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, “Cehaletle mücadele etmek zorundayız. Cehaleti ortadan kaldırmazsak, yoksulluğu da ortadan kaldıramayız. Yoksulluğu ortadan kaldırmazsak, insanımızı mutlu edemeyiz. Bu nedenle ‘fikri hür, vicdanı hür ve irfanı hür’ nesiller yetiştirecek öğretmenlerin donanımlı ve bilinçli olması çok önemli. Gününüzü kutluyor, hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum,” dedi.