Burhaniye Belediyesi çevre eğitimlerine devam ediyor

• 28 Kasım 2022

İklim değişikliğinin önüne geçmek, sıfır atık ve çevre bilinci oluşturmak için Burhaniye genelinde çevre eğitimleri veren Burhaniye Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü mühendisleri, liselerde eğitim vermeyi sürdürüyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından düzenlenen yönetmeliğe uygun olarak çevre duyarlılığı konusunda çalışmalar yapan, Balıkesir’de “Sıfır Atık Belgesi”ne sahip olan ilk belediyeler arasında yer alan Burhaniye Belediyesi, öğrencilerin farkındalığını artırmak, temiz bir gelecek kurmak için çalışmalarına devam ediyor. Daha fazla gence ulaşmak ve çevre bilinci aşılamak amacıyla eğitimler sürecek.