“Bütün İnsanlar El Ele” yürüyüşü düzenledi

• 28 Kasım 2022
Kemer Belediyesi, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü kapsamında Türk Kadınlar Birliği Kemer Şubesi’yle birlikte “Bütün İnsanlar El Ele” yürüyüşü düzenledi.

Kemer Cumhuriyet Meydanı’nda toplanan kadınlar, Atatürk Anıtı’na çelenk sundu. Yürüyüşe katılanlar, Atatürk ve Liman Caddeleri’nden Kemer Belediyesi’ne kadar yürüdü, kadına yönelik şiddetle ilgili pankartlar taşıdı, sloganlar attı. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yürüyüş öncesi kadınlarla sohbet etti. Başkan Topaloğlu, Cumhuriyet Meydanı’nda toplanan kadınlarla fikir alışverişinde bulundu, hatıra fotoğrafı çektirdi.