Cide Belediyesi, markalaşma yolunda ilerliyor

• 28 Kasım 2022

Cide Belediyesi, Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) 2022 Şehir Tanıtımı ve Markalaşma Teknik Destek Programı’ndan hibe aldı, Cide’ye turistik harita illüstrasyonu kazandırdı. “Karadeniz’in Parlayan Yıldızı Cide Turizm Haritası Projesi”, Dumlupınar Üniversitesi Öğretim Görevlisi İllüstratör Adem Dönmez tarafından hayata geçirildi. Cide’nin tarihî, doğal ve turistik alanlarının gösterildiği haritayla bölge turizmine ve tanıtımına katkı sağlanması hedefleniyor. Cide Belediye Başkanı Mehmet Eşref Mutlu, “Kastamonu’da ilk olan bu proje, bölgeye ve Cide’ye hayırlı, uğurlu olsun. Emeği geçen herkese teşekkür ederim,” dedi.