“Çorlu’nun Filizleri” projesi gülümsetmeye devam ediyor

• 28 Kasım 2022
Çorlu Belediyesi “Çorlu’nun Filizleri” projesi kapsamında burs almaya hak kazanan üniversite öğrencilerine ödeme yapmaya başlıyor.

Çorlu’da ikamet eden ihtiyaç sahibi üniversite öğrencileri için 2021 yılında hayata geçirilen “Çorlu’nun Filizleri” projesiyle 80 üniversite öğrencisine dokuz ay boyunca aylık 800 TL karşılıksız burs ödemesi yapılacak. Kredi ve Yurtlar Kurumu üzerinden yapılan ödemeler, geçmişe yönelik olarak öğrencilerin hesaplarına yatırılacak. Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Çorlu Atatürk Evi’nden elde edilen gelir ve belediye bütçesinden aktarılan kaynak sayesinde burs alan öğrenci sayısını ve burs miktarını artırdıklarını belirtti.