Efeler Belediyesi yağışa karşı teyakkuzda

• 28 Kasım 2022
Efeler Belediyesi, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı’nın yaptığı sağanak yağış ve kuvvetli rüzgâr uyarısı, belediyenin tüm ekiplerini seferber etti.

Efeler Belediyesi’nin sahada aktif görev yapan birimlerinden Fen İşleri Müdürlüğü’yle Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçede yaşanabilecek herhangi bir olumsuzluğa karşı teyakkuza geçti. Kapanan yayla yolu, Konuklu Mahallesi’nin muhtarı Fethi Şahin’in talebi üzerine Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından açıldı. Yağışlar nedeniyle ilçe halkının mağdur olmaması için ekiplerin her an görev başında olduğunu belirten Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, “Tüm imkânlarımızla vatandaşların yanındayız. Herhangi bir afet yaşanmamasını temenni ediyor, olası su baskını, sel, heyelan gibi afetlere karşı dikkatli olmaları için vatandaşları uyarıyoruz,” dedi.