İzmir Büyükşehir’den anlamlı slogan: “Şiddetsiz Bir Dünya Birlikte Mümkün”

• 28 Kasım 2022
İzmir Büyükşehir Belediyesi, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü kapsamında “Şiddetsiz Bir Dünya Birlikte Mümkün” sloganıyla beş günlük program hazırladı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, “Şiddetsiz Bir Dünya Birlikte Mümkün” sloganıyla, İzmir Kent Konseyi işbirliğiyle beş günlük program hazırladı. Program dahilinde sinemadan tiyatroya, canlı performanstan bisiklet turuna kadar birçok etkinlik düzenlendi. İzmir Büyükşehir Belediyesi Sosyal Projeler Dairesi Başkanlığı Kadın Çalışmaları Şube Müdürlüğü, Kentsel Adalet ve Eşitlik Şube Müdürlüğü, İzmir Sinema Ofisi, Yaşar Üniversitesi ve Uçan Süpürge Vakfı işbirliğiyle, her türlü ayrımcılığa, nefret söylemine, toplumsal cinsiyet temelli kadına yönelik şiddete karşı mücadele etmek hedefiyle Yaşar Üniversitesi Cep Sineması’nda film gösterimleri ve söyleşi yapıldı. Sosyal Projeler Dairesi Başkanlığı Kadın Çalışmaları Şube Müdürlüğü’ne bağlı Anahtar Kadın Çalışmaları Bütüncül Hizmet Merkezi’nin Anahtar Kadın Tiyatro Topluluğu, “Kadın Hikâyeleri” adlı tiyatro oyunuyla seyircilerle buluştu.