Memleketin Kısmeti’ne seyirciden büyük beğeni

• 28 Kasım 2022
Kırşehir Belediyesi ev sahipliğinde sahnelenen “Memleketin Kısmeti” adlı oyun beğeni topladı.

Ankara Ekin Tiyatrosu tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde “Memleketin Kısmeti” adlı oyun sergilendi. Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, “Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün, ‘Milletleri kurtaranlar yalnız ve ancak öğretmenlerdir. Öğretmenler! Yeni nesil sizin eseriniz olacaktır!’ sözü, O’nun öğretmenlere verdiği önemin açık bir göstergesidir. Bu duygu ve düşüncelerle en zor şartlarda bile, ülkemizin her köşesine ulaşarak ışık olan, fedakârlıkların en büyüğünü gösteren, eğitmeyi ve öğretmeyi bir ideal olarak benimseyen, ülkemizi çağdaş uygarlık seviyesine çıkarma gayreti gösteren tüm öğretmenlerin, öğretmen adaylarının ve ataması yapılmayan öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum,” dedi.