Menteşe Belediyesi, ilçedeki yeşil alanları artırıyor

• 28 Kasım 2022

Menteşe’de, 2019 yılında kişi başına düşen yeşil alan, 4.34 metrekareydi. 2022 yılında bu oran %74 arttı ve 7.37 metrekareye yükseldi. İlçe genelinde yeşil alanları artırmak için çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, “Bilindiği gibi, parklar ve yeşil alanlar kentlerin nefes almasını sağlıyor. Yeşil alanlar ve parklar, her yaştan vatandaşa hitap ediyor, birer dinlenme noktası oluyor, oyun gruplarıyla çocuklara, spor aletleriyle de spor yapan vatandaşlara hizmet veriyor. Menteşe’de yeşil alanları artırarak yaşam konforuna katkıda bulunuyoruz,” dedi.