Özgür Aksoy Tiyatro Günleri” düzenlendi

• 28 Kasım 2022
Gemlik Belediyesi ve Bursa Barosu işbirliğiyle “Özgür Aksoy Tiyatro Günleri” düzenlendi.

Gemlik Belediyesi, 2017 yılında hayatını kaybeden, Bursa Barosu’nun tiyatro ekibinde yer alan Avukat Özgür Aksoy’u anmak için her yıl tiyatro günleri düzenliyor. Bursa Barosu işbirliğiyle düzenlenen programlarda, Türkiye’deki baroların tiyatro ekipleri oyunlar sahneliyor. Bu yıl üçüncü kez gerçekleştirilen Özgür Aksoy Tiyatro Günleri’nin açılışına, Gemlik Belediye Başkan Yardımcısı Mert Dimili, belediye meclis üyeleri, siyasi partilerin, sivil toplum kuruluşlarının ve meslek odalarının temsilcileriyle Özgür Aksoy’un ailesi katıldı.