Tekirdağ Büyükşehir’in bütçesi belli oldu

• 28 Kasım 2022
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin 2023 yılı bütçesi, 3 milyar 645 milyon TL olarak belirlendi.

2023 mali yılı bütçesinin görüşüldüğü belediye meclis toplantısı, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak başkanlığında gerçekleştirildi. İlçe belediyelerinin bütçelerinin de kabul edildiği toplantı sonrası konuşan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Tüm ilçe belediyeleriyle birlikte Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin de bütçesini görüşerek karara bağladık, 2023 yılı bütçemizi 3 milyar 645 milyon TL olarak belirledik. 2023 yılında da halkımıza en iyi ve en kaliteli hizmetleri sunmak için çalışacağız. Toplantımızda aynı zamanda 11 ilçe belediyesinin de bütçesinin belirledik. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, aynı ciddiyet ve kararlılıkla 11 ilçede yatırım ve hizmetlerine 2023 yılında da devam edecek,” dedi.