Tepebaşı’nda anlamlı konser

• 28 Kasım 2022
Tepebaşı Belediyesi, İki Elin Sesi Var Çocuk ve Gençlik Senfoni Orkestrası, konser verdi.

Tepebaşı Belediyesi, İki Elin Sesi Var Çocuk ve Gençlik Senfoni Orkestrası, izleyici karşısına çıktı. Simay Pala şefliğinde Cihan Okan sahne aldı. Bugüne kadar Fazıl Say, Şefika Kutluer, Rengim Gökmen, Gülsin Onay, Efdal Altun gibi ustalarla aynı sahneyi paylaşan ve birçok ödüle layık görülen orkestranın konseri yoğun ilgi gördü. Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, “Çok başarılılar fakat bu çocukların hepsi müzisyen olmayacak. Öğretmen, mimar, milletvekili, belediye başkanı olacaklar, ama dünyaya kalpleriyle bakacaklar,” dedi.