Avanos’da köprü tamiratı yapıldı

• 4 Kasım 2022
Avanos Belediyesi, Kızılırmak Nehri’nin üzerindeki taş köprüde yaya kaldırımı tamiratı yaptı.

Avanos Belediyesi, araçların ve yayaların ulaşımını sağlayan taş köprü yaya kaldırımında tamirat yaptı. Yaya kaldırımının çöken kısmında deforme olan sac levhalar ve betonlar söküldü, kaldırıma yeniden beton atıldı. Köprü üzerindeki yol ve yön çizgileri yeniden boyandı. Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş, “Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından tarihî taş köprüde kaldırım, yol bakım ve onarım çalışmaları yapılıyor. Vatandaşların ve ilçemize gelen ziyaretçilerin güvenliği, daha rahat ulaşım için çalışmalarımıza devam ediyoruz,” dedi.