Akhisar Belediyesi’nden öğrencilere destek

• 7 Kasım 2022
Akhisar Belediyesi, üniversite sınavına hazırlanan 11. ve 12. sınıf öğrencilerinin eğitimine destek olmak için ücretsiz soru bankası ve kırtasiye malzemesi dağıtımına başladı.

Akhisar Belediyesi, eğitime de desteğini sürdürüyor, eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak için üniversite sınavına hazırlanan 11. ve 12. sınıf öğrencilerine soru bankası ve kırtasiye malzemesi dağıtıyor. Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, “Çocukların geleceğine yatırım yapmaya, Akhisarlı gençlerin hayallerine ulaşması için çalışmaya devam ediyoruz. Üniversite sınavlarına hazırlanan 11. ve 12. sınıf öğrencilerine ücretsiz soru bankası ve kırtasiye malzemesi desteğine ilk gün ortalama 1.000 öğrenci başvurdu. Eğitim desteğimizden öğrencilerin faydalanacağına inanıyor, genç kardeşlerime çalışmalarında başarılar diliyorum,” dedi.