Balçovalı üniversitelilere yurt desteği

• 7 Kasım 2022
Balçova Belediyesi, Balçova’da eğitim gören üniversite öğrencilerine yurt desteği sağladı.

Eğitime verdiği destekle çocukların ve gençlerin eşit, kaliteli eğitim almasını hedefleyen Balçova Belediyesi, Ege Veteran Tenis Derneği işbirliğiyle düzenlenen Cumhuriyetin Çocukları Tenis Turnuvası’nın plaket törenini yaptı. Her yıl Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen turnuvaya tek ve çiftler olmak üzere 19 ayrı kategoride toplam 700 sporcu katıldı. Turnuvadan elde edilen 200.000 TL yurtlarda kalan kız öğrencilere verildi. Başkan Fatma Çalkaya, “Özellikle son yıllarda barınma sorunu yaşayan üniversite öğrencilerine destek olmak amacıyla imkânlarımızı kullanıyoruz. Yeni bir kız öğrenci yurdu yapıyoruz.  Bu turnuvayla eğitime destek olmak için cumhuriyet sevdalısı sporcularla bir araya geliyoruz,” dedi.